Як спробувати Windows 11 без установки – відкрився спеціальний сайт для всіх бажаючих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентузіасти запустили веб-сайт, що імітує роботу Windows 11. Він дозволяє всім бажаючим познайомитися з системою, не встановлюючи її на свій комп’ютер.

Перейшовши на сайт , можна побачити робочий стіл з дуже впізнаваними шпалерами – блакитними «хвилями» Windows 11. Розробники зімітували оновлені ікони і значки, а також загальний дизайн інтерфейсу. Сайт показує вірні час і дату в нижньому кутку, дозволяє відкрити новий «Пуск» і посерфити в Bing через Edge – так, зайти на сайт через браузер на сайті. 

Серед інших доступних «розваг» – імітація працюючого Microsoft Store, кожна посилання в якому веде на справжню сторінку магазину з якоюсь грою або додатком. Крім того, користувач може відкрити Панель повідомлень і натискати значки внизу – деякі навіть працюють, наприклад, Night Light при виборі змінює відтінки інтерфейсу сайту на жовтуваті. При натисканні на годинник з’являється віджет-календарик. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому це дуже цікавий експеримент, який може дати загальне уявлення про дизайн Windows 11. Звичайно ж, про серйозні тестах в різних сценаріях говорити не доводиться – створити повноцінну веб-імітацію Windows досить складно. Щоб випробувати всі можливості майбутньої ОС, доведеться встановити її на свій ноутбук або комп’ютер.

До слова, раніше Microsoft запустила Windows 365 – це ОС, яка запускається в хмарі, а працювати з нею можна з будь-якого пристрою. Правда, вона пропрацювала всього один день і закрилася на невизначений час

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.