Microsoft боїться, що Windows 11 повторить провал Vista – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Microsoft позиціонує Windows 11 як повну переробку своєї операційної системи, зокрема, з точки зору дизайну. Це змушує деяких користувачів хвилюватися щодо її стабільності. Таке вже було: приклад – Windows Vista, яка призвела до зниження продуктивності. 

Microsoft намагається уникнути цього в Windows 11. Про це розповів глава платформи для розробників Windows Кевін Галло. 

Він взяв участь в сеансі питань і відповідей, щоб пояснити деякі дизайнерські рішення, що лежать в основі матеріалу Міка, і їх вплив на потужність комп’ютерів. «Продуктивність дійсно є для нас головним пріоритетом, і ми хочемо, щоб всі ці нові можливості працювали швидко і не знижувалишвидкість роботи операційної системи», – сказав Галло. – «Наприклад, матеріал Мікка був спеціально розроблений для пристроїв з більш високими характеристиками в порівнянні, наприклад, з напівпрозорим інтерфейсом Acrylic».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Плавний дизайн компанії можна побачити у всіх вбудованих додатках і операційній системі. Закруглені кути, тіні, ефект прозорості – одні з небагатьох. В рамках нового дизайну в Windows 11 використовується матеріал під назвою Мікка. Він створює ефект нашарування в залежності від фону робочого столу. Наприклад, світлий фон змінить вікна програми на більш світлий відтінок, а темніший фон – навпаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.