Нова функція WhatsApp не вимагає інтернету

Розробники популярного месенджера WhatsApp випустили корисне оновлення, яке дозволить їм користуватися навіть без інтернету.

За даними ресурсу  9To5Mac , люди зможуть використовувати WhatsApp на чотирьох різних пристроях і на одному мобільному телефоні. Це означає, що месенджер зможе працювати на комп’ютері або Mac навіть без смартфона або без підключення до Інтернету.

Завдяки сумісності з декількома пристроями користувачі можуть використовувати WhatsApp Web, настільну і мобільні версії і без підключення до Інтернету або основного телефону.

Якщо користувач перестане використовувати WhatsApp на підключених пристроях більше двох тижнів, пов’язані з ним гаджети будуть автоматично відключені системою.

Однак оцінити нововведення можуть поки не всі користувачі, так як зараз нова функція знаходиться на етапі бета-тестування і поширюється для невеликої кількості учасників. Як тільки тестування пройде успішно, WhatsApp з новими функціями буде доступний всім.

Ви можете перевірити, чи дозволені декількох пристроїв для вашого профілю WhatsApp, відкривши “Установки програми” -> “Пов’язані пристрою”. Якщо ви бачите новий рядок з назвою multi-device, це означає, що ви, нарешті, можете приєднатися до бета-програмою.

Розробники месенджера також попереджають, що ця тестова версія нестабільна і має низку обмежень на даний момент:

  • Закріплені чати: вони можуть синхронізуватися не відразу.
  • Поточні позиціонування може бути не видно на пов’язаних пристроях.
  • Якщо ви приєднаєтеся до бета-програмою в WhatsApp Business, назва і ярлики вашої компанії можна буде змінити в веб-додатках і додатках для ПК.
  • Ви не можете спілкуватися в чаті і дзвонити людям, у яких на телефоні встановлена ​​стара версія WhatsApp.

Також з виходом повноцінного поновлення є висока ймовірність, що WhatsApp отримає окрему версію для iPad, про що ходять чутки вже близько трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я