У WhatsApp тестують роботу на кількох пристроях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Facebook оголосила про початок тестування повноцінної роботи месенджера WhatsApp одночасно на кількох пристроях. В офіційному повідомленні Facebook визнає, що цю функцію користувачі просили роками.

Тестування запущено офіційно, а головне — приєднатися можуть користувачі бета-версії WhatsApp не тільки для Android, але і для iOS.

Одночасно можна використовувати до чотирьох допоміжних пристроїв, але до вашого акаунту WhatsApp може бути підключений лише один телефон, а якщо телефоном не користуватися більше 14 днів, то пов’язані з ним пристрої будуть відключені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначає Facebook, поки функція проходить «обмежене» тестування. Щоб підключити її, потрібно відкрити меню «Інші опції”/“Налаштування», вибрати «Пов’язані пристрої» і натиснути на пункт «Бета-версія для кількох пристроїв». Опція доступна в найсвіжішій бета-версії WhatsApp і WhatsApp Business для Android і iOS, але не у всіх країнах. Як обіцяють розробники, надалі тестування запустять по всьому світу.

Наразі в бета-версії WhatsApp для кількох пристроїв не підтримуються такі функції:

  • Перегляд геоданих на допоміжних пристроях.
  • Закріплення чатів в WhatsApp Web або WhatsApp для комп’ютерів.
  • Перегляд і скидання запрошень в групу з WhatsApp Web і WhatsApp для комп’ютерів, а також вступ до групи за таким запрошенням. Для цього вам необхідно використовувати свій телефон.
  • Здійснення дзвінків і відправлення повідомлень контактам, що використовують застарілу версію WhatsApp на телефоні, неможливі з ваших пов’язаних пристроїв.
  • Здійснення дзвінків через WhatsApp на Portal або WhatsApp для комп’ютерів на пов’язані пристрої, на яких не встановлена бета-версія для кількох пристроїв.
  • Інші акаунти WhatsApp на вашому пристрої будуть працювати тільки в тому випадку, якщо на них встановлена бета-версія для кількох пристроїв.
    Користувачі WhatsApp Business не зможуть змінювати назву своєї компанії або ярлики з WhatsApp Web або WhatsApp для комп’ютерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.