WhatsApp позбудеться від дратівної особливості багатьох месенджерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість месенджерів стискає зображення для економії трафіку, але при цьому знижується і якість картинки. Розробники WhatsApp, схоже, мають намір вирішити цю проблему. У свіжій бета-версії програми з’явилася можливість ручного налаштування ступеня компресії пересилаються фотографій.

Нова функція була помічена в тестовій збірці WhatsApp 2.21.14.16 для операційної системи Android. Опублікований інсайдерами скріншот демонструє роботу нововведення. Воно доповнює раніше представлену можливість вибору якості відправляються співрозмовникам відеороликів.

WhatsApp

Згідно з джерелом, користувачам будуть доступні три варіанти: автоматичне налаштування, мінімальне стиснення і режим економії трафіку, при виборі якого компресія буде максимальною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Змінити налаштування за замовчуванням для всіх відправляються зображень можна в меню програми: «Пам’яті і дані» — «Якість завантажуваних медіа». Зараз така функція знаходиться в стадії тестування, про дату її появи в стабільній збірці WhatsApp розробники не повідомляють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.