Ентузіасти знайшли метод установки Windows 11 на несумісні ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентузіасти розповіли, як обійти вимоги для установки Windows 11 і завантажити операційну систему на несумісний ПК.

Повідомляється, що для того, щоб обійти обмеження під час установки Windows 11, необхідно на етапі попередження про несумісність запустити редактор реєстру (зробити це можна одночасним натисканням Shift + F10 і введенням в командному рядку regedit). Далі потрібно відкрити гілку HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMSetup, створивши в ній новий розділ під назвою LabConfig (натисканням правої кнопки миші Створити -> Розділ). Далі потрібно створити три 32-бітних параметра DWORD під назвами BypassTPMCheck, BypassRAMCheck і BypassSecureBootCheck зі значенням 1 в кожному. Розділ LabConfig повинен після цих маніпуляцій повинен виглядати так:

На останніх етапах ентузіасти радять вийти з редактора реєстру – на екрані має з’явиться попередження про сумісність. Після цього потрібно повернутися на крок назад, що призведе до відображення стандартного вікна установки операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.