Головна Програми Windows 11 можна буде встановити вже на наступному тижні – як це...

Windows 11 можна буде встановити вже на наступному тижні – як це зробити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До офіційного релізу Windows 11 ще доволі довго, але познайомитися з новою ОС хочеться вже зараз і Microsoft готова запропонувати таку можливість. Вже наступного тижня компанія випустить офіційну попередню версію Windows 11 для учасників програми попередньої оцінки Windows (Windows Insider). Розповідаємо, як її встановити.

Реєструємося у програмі раннього доступу Windows

Для можливості установки превью-версії Windows 11 спершу необхідно зареєструватися у програмі Windows Insider. Для цього потрібно перейти за цим посиланням, натиснути кнопку “Зареєструватися” і увійти за допомогою облікового запису Microsoft. Після релізу попередньої збірки вона стане доступна для завантаження.

Перевірити, чи підходить ваш комп’ютер для установки Windows 11, можна за допомогою спеціального додатку PC Health Check.

Коли Windows 11 вийде офіційно

Для тих, хто не готовий до експериментів з ранніми збірками нової операційної системи, варто дочекатися осені. Саме тоді Microsoft почне випуск Windows 11 в якості оновлення для користувачів Windows 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: