Microsoft натякнула на випуск Windows 11 в незвичайній рекламі (ВІДЕО)

Напередодні заходу, присвяченого операційній системі, компанія випустила незвичайний тизер. Крім оригінального звукового ряду, він цікавий тим, що практично прямо натякає на назву наступного представника сімейства Windows.

Медитативний відеоролик супроводжують сильно уповільнені звуки запуску попередніх версій операційки. Цікаво, що триває він рівно 11 хвилин, даючи підказку про назву наступної ревізії деськтопной ОС. Крім того, презентація Microsoft, яку намічено на 24 червня, розпочнеться о 11:00 за східноєвропейському часу, а запрошення на захід прикрашено стилізованим зображенням вікна, відкидає тінь, контури якої нагадують цифру 11.

«Не можете розслабитися, тому що занадто схвильовані перед заходом Microsoft 24 червня? Здійсніть неспішне подорож по провулках пам’яті під звуки запуску Windows 95, XP і 7, які уповільнені на 4000% до медитативної швидкості », – говорить опис ролика.

Очікується, що нова версія Windows з кодовою назвою Sun Valley отримає помітний редизайн користувальницького інтерфейсу, підтримку Android-софта і технології Xbox Auto HDR, поліпшення роботи Bluetooth, а також істотно перероблений вбудований магазин додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.