У WhatsApp додали те, чим ви не будете користуватися ні за яких обставин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники WhatsApp оновили бета-версію програми для Android. У нього було додано всього одне нововведення, і то навряд чи хто-небудь буде користуватися ним при здоровому глузді, тим більше на щоденній основі.

У мессенджере тепер є підказка про те, що замість емодзі або будь-якого слова можна відправити відповідний стікер. За задумом розробників, це повинно урізноманітнити бесіду.

Якщо відповідний стікер буде знайдений, значок смайлика в лівій частині поля для набору тексту стане зеленим. Далі потрібно натиснути на цей зелений смайлик, і ви побачите стікери, які можна відправити замість емодзі або слова. Іншими словами ця штука працює як пошук по стікери і показує відповідні за змістом стікери з різних наборів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp
Проблема в тому, що далеко не всі творці стікерів асоціюють додані ними картинки з тими чи іншими Емотікони. Це можна зробити за допомогою різних інструментів, у тому числі Sticker Maker Studio, в якому створюються стікери для WhatsApp. Якщо стікер не присвоєно Емотікони, то знайти його за допомогою нової функції не вийде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.