Яка корисна функція може з’явиться в оновленні для Windows 10

Незабаром в Windows 10 можуть з’явитися нові функції. Як стало відомо, компанія Microsoft може додати в свою актуальну версію операційної системи віджети.

На даний момент в компанії працюють над проектом, який називається Windows Widgets. У ньому розглядається можливість розміщення віджетів на робочому столі операційної системи Windows 10. Найімовірніше, дані програми будуть розміщені в правому куті екрану і їх можна буде викликати за допомогою жестів або натискання певних клавіш. Дані можливості можуть бути включені в більше оновлення 21H2 для Windows 10, яке стане доступним для всіх користувачів восени 2021 року.

Ця функція вже була представлена ​​раніше в попередніх версіях операційних систем від Microsoft. Наприклад, користувачі Windows 7 мають можливість користуватися віджетами. Вони були дуже затребувані під час популярності Windows 7.

Для довідки: операційні системи Windows 10 і Windows 7 є найпопулярнішими в світі. Приблизно на 60% всіх комп’ютерів встановлена ​​10 і на 20% 7 версія операційки від Microsoft.

Джерело: comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.