Названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім давно відомо, що месенджер WhatsApp користується неймовірною популярністю в світі, хоча в Україні він поступається месенджеру Viber та Telegram. Зараз же, для тих користувачів, які використовують його як основний, буде названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються.

1. Текстова копія чату

Це дійсно необхідна функція месенджера, особливо в тих випадках, якщо ви хочете очистити історії чатів, але бажаєте зберегти чати, які для вас несуть певну цінність. Для цього необхідно зробити експорт необхідних чатів. Щоб виконати експорт, необхідно перейти в Налаштування, потім в Ще та шукати Експорт чатів і вибирайте завантаження без файлів, якщо вас цікавлять тільки текстові повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Дізнаємося час прочитання

Ще одна корисна функція, про яку знає невелика кількість користувачів. Суть функції заключається в тому, що ви можете дізнатися точний час, коли отримувач прочитав ваше повідомлення. Досить часто бувають випадки, коли ви спілкуєтеся з певним знайомим, який повторно відписує раз в декілька годин. В такому випадку, ви можете дізнатися, коли саме користувач прочитав повідомлення і дізнатися в нього причину таких “активних” відповідей на ваші повідомлення.

Щоб подивитися точний час, коли було прочитане повідомлення, необхідно натиснути на повідомлення (один раз), яке було відправлене, а потім на 3 крапки у правому верхньому куті. Після цього натисніть на Дані. Там то ви й побачите точний час, коли повідомлення було прочитане.

3. Зміна номера

Це ще одна корисна функція, яка може стати в нагоді цілком неочікувано, але користується нею мала кількість людей. Суть функції полягає в збереженні чатів при зміні номера телефону. Для цього необхідно так само натиснути на 3 крапки в правому верхньому куті та перейти в Налаштування. Після цього, переходимо в налаштування облікового запису та вибираємо змінити номер телефону. Після цього, перед вами повинне з’явитися попередження про зміну номера, де необхідно ввести новий номер телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.