Google: Після масштабного оновлення Chrome буде працювати на 23% швидше

Не так давно американська корпорація Google провела масштабне оновлення. Тепер браузер Chrome буде працювати на 23% швидше, що користувачі зможуть випробувати вже через кілька днів.

За словами представників компанії, збільшення швидкості роботи браузера пов’язано з появою Sparkplug, а також коротких вбудованих викликів. Відзначається, поліпшення економлять більше 17 років процесорного часу в день.

Що стосується Sparkplug, то він являє собою новий компілятор jаvascript, з цієї причини додатки відкриваються швидше, а оптимізація сховища і процесів помітно підвищується. Google обіцяє своїм мережевим клієнтам в найближчому майбутньому запровадити в Chrome ще більше нових функцій. В результаті продуктивність браузера буде ще вище, ніж зараз.

Незважаючи на колосальні плани корпорації, скандалів їй уникати не вдається. Наприклад, на початку весни Fоrbes заявив про те, що Chrome є реальну загрозу для користувачів, яка полягає в зборі великої кількості персональних даних. Тоді видання навело доказів і виступило за те, що від пошуковика варто відмовитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.