Названо причини, чому українці радять не використовувати месенджер WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні декілька місяців можна зустріти багато матеріалу стосовно того, який месенджер WhatsApp поганий, як його видалити і тому подібне. В більшості випадків, для багатьох залишаються незрозумілими причини цього. Все дойшло навіть до того, що користувачі інших популярних месенджерів почали агітувати користувачів WhatsApp залишити месенджер і перейти на кращий. Зараз же буде названо причини, чому українці радять не використовувати месенджер WhatsApp.

Першою найпопулярнішою причиною для відмови від месенджера WhatsApp є заява засновника соціальної мережі Вконтакте та месенджера Telegram Павла Дурова, який стверджує, що WhatsAppp буде й надалі передавати інформацію про своїх користувачів третім особам. Якби не сприймалися слова Дурова, але після такої заяви, різноманітні експерти із безпеки почали знаходити вразливості, за допомогою яких можна було викрадати конфіденційну інформацію про користувачів.

Наступною причиною стала політика конфіденційності, яку незабаром вже необхідно буде прийняти. Більшість експертів в сфері безпеки даних користувачів сходяться на думці, що за допомогою цієї політики конфіденційності, WhatsApp зможе передавати в Facebook велику кількість інформації про своїх користувачів. Хоча у WhatsApp запевняють, що ніякі особисті переписки користувачів не будуть використовуватися в корисливих цілях і не будуть передаватися третім компаніям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпопулярніша причина для відмови від месенджера WhatsApp – використання ресурсів смартфона, а саме внутрішньої пам’яті. Проблемою в даному випадку є те, що всі файли та чати зберігаються на вашому смартфоні, а місця на смартфоні вони займають дійсно багато і через декілька місяців активного користування месенджером, вільний простір закінчується.

Проте, така проблема актуальна і для месенджера Viber та Telegram, хоча WhatsApp в даному випадку рекордсмен по використанню та засмічуванню вашого смартфона.

В даному випадку, вибирати видаляти месенджер чи ні потрібно тільки вам, оскільки погоджуватися (або ні) на нову політику конфіденційності прийдеться кожному користувачу WhatsApp персонально.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.