Microsoft додала в Windows 10 нову функцію і виправила ряд помилок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія випустила попередню версію накопичувального оновлення KB5003214 для Windows 10. Апдейт не тільки включає корисну функцію для панелі завдань, а й усуває ряд проблем з відтворенням мультимедійних файлів, роботою Bluetooth, а також «лагодить» додаток Your Phone.

Windows 10

Найбільш помітним нововведенням патча стала персоналізована новинна стрічка, відкрити яку можна за допомогою віджета на панелі завдань. За замовчуванням іконка показує поточну температуру і прогноз погоди у вибраному регіоні. Клікнувши по ній, користувач може запустити канал «Новини і інтереси» і ознайомитися зі свіжими заголовками, не відкриваючи браузер.

Апдейт також усуває ряд проблем в роботі сенсорних дисплеїв і помилку в роботі Microsoft Your Phone, через яку користувачі не могли запускати додатки, закріплені на панелі завдань. Крім того, компанія позбавила ОС від «примарних» елементів, які залишаються на робочому столі навіть після видалення. Нарешті, патч усунув ряд відомих неполадок зі звуком і роботою Bluetooth, а також з відтворенням відео при перемиканні на дисплей без підтримки HDR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 10

Оновлення KB5003214 не пов’язане з безпекою, тому не встановлюється автоматично. Його можна завантажити вручну з вузла Windows Update. Апдейт доступний для наступних версій операційної системи: 21H1 (травень 2021 року) 20H2 (жовтень 2020 року) і 2004 (травень 2020 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.