Google Chrome впав по всьому світу. Як виправити проблему на своєму ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Користувачі браузера Google Chrome по всьому світу скаржаться на збої в його роботі. Про це повідомили кілька зарубіжних ЗМІ, в тому числі WindowsLatest.com і BleedingComputers.

Судячи з усього, проблема торкнулася тільки тих, хто використовує Windows 10. Поведінка браузера у всіх випадках неполадок однакова – він вилітає випадковим чином, і користувач просто бачить робочий стіл. Іноді система надсилає повідомлення про краше Google Chrome, однак воно не допомагає виправити ситуацію. Закономірності падінь браузера «постраждалі» поки не виявили. Експерти прийшли до висновку, що проблема виникає на останній версії Chrome під номером 90.0.4430.212 від 10 травня 2021 року.

Google вже відреагувала на проблему. Компанія випустила оновлення, яке виправляє рандомний падіння. Щоб встановити останній патч для Chrome, виконайте наступне:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Повністю закрийте всі вікна Google Chrome
  • Запустіть його заново і залиште відкритим на 5-7 хвилин
  • Знову закрийте і відкрийте браузер. Оновлення повинно встановитися.

Якщо після зазначених дій проблема збереглася, доведеться повністю видалити Google Chrome зі свого комп’ютера, після чого завантажити і встановити версію браузера, відмінну від 90.0.4430.212 – в ідеалі, більш ранню. Більш ранні версії Chrome не мають проблем з раптовим завершенням роботи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.