Представлена нова Windows

Microsoft випустила нову версію Windows 10. Про це повідомляється в блозі на сайті компанії, повідомляє Лента.Ру.

Представлена версія операційної системи отримала назву 21H1 або May 2021 Update. ОС не відрізняється великою наявністю нових функцій, проте в компанії запевняють, що інженерами була проведена серйозна робота. Апдейт 21H1 включає в себе поліпшення продуктивності і безпеки, через що рекомендуємо до установки.

Ми знаємо, що в нинішніх умовах ви як і раніше покладаєтеся на свої ПК більше, ніж будь-коли», – зазначив топ-менеджер Microsoft Джон Кейбл (John Cable). За словами представника корпорації, розробники ОС орієнтувалися на відгуки користувачів.

При цьому в компанії помітили, що доступ до Windows 10 21H1 обмежений, щоб розгортання системи пройшло плавно і без інцидентів. Також користувачам рекомендували його функції відповідають вашим їх комп’ютер для нової версії ОС.

Щоб встановити апдейт на ПК, потрібно зайти в «Центр оновлення Windows» та натиснути на кнопку «Перевірити наявність оновлень». Потім, якщо ОС буде доступна, необхідно вибрати опцію «Завантажити та встановити». Інсталяція продукту займе якийсь час.

Восени Microsoft повинна випустити велике оновлення Windows під кодовою назвою Sun Valley ( «Сонячна долина»). Нова версія ОС отримає перероблений інтерфейс, іконки і шрифти, а також системні настройки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.