Яку секретну функцію Viber повинен знати кожен користувач

Viber – один з найпопулярніших і доступних месенджерів, яким користується понад мільярд людей у ​​всьому світі. Але не кожен користувач знає, що у цього додатка є функція безпечного листування, що дозволяє встановлювати таймер на прочитання повідомлення.

Користувач Viber може налаштувати час, протягом якого повідомлення буде доступно до прочитання. Тобто, відправляючи повідомлення, ви можете встановити час, протягом якого хтось отримає вашу смс, після чого всі повідомлення в чаті будуть видалятися назавжди, як у відправника, так і у одержувача.

Наприклад, ви заходите в месенджер, відкриваєте чат з потрібним вам людиною, ставите таймер на 1 годину (наприклад), пишіть повідомлення і відправляєте. Воно прийде людині рівно через 60 хвилин, і коли людина прочитає це повідомлення, через 1 годину воно автоматично видалиться з вашого чату.

Для того щоб скористатися “секретною” функцією месенджера, потрібно вибрати відправника, встановити таймер (від 10 секунд до 24 годин), і дана функція активується під рядком введення. Досить на неї натиснути і час буде запущено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я