У Microsoft Edge з’явився дитячий режим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оголосила про повноцінний запуск значного нововведення в фірмовому браузері – в Microsoft Edge з’явився дитячий режим (Kids Mode).

У березні функція стала доступна користувачам бета-версії Microsoft Edge, а тепер заробила і в стабільних збірках. Браузер пропонує свого роду «пісочницю», призначену для вікових груп від 5 до 8 років і від 9 до 12 років.

Для перемикання браузера в дитячий режим необхідно перейти в профіль свого облікового запису Edge, вибрати «Перегляд в дитячому режимі» і вказати вікову групу від 5 до 8 років, або від 9 до 12 років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як обіцяють розробники, обидві вікові групи за замовчуванням дотримуються найсуворішого рівня захисту, дозволяють запобігти відстеження, блокуючи більшість трекерів, щоб забезпечити конфіденційність і мінімальна кількість персоналізованої реклами. Крім того, текст, зображення і відео, які не відповідають віковій категорії, будуть видалені з результатів пошуку.

У Microsoft Edge з'явився дитячий режим

Особливістю режиму для старшого вікового діапазону (9-12) є відповідна новинна стрічка на сторінці нової вкладки зі спеціально відібраними статтями для дітей, які присвячені тваринам, науці, цікавим фактам і так далі.

У Microsoft Edge з'явився дитячий режим

За замовчуванням в дитячому режимі доступні близько 70 популярних дитячих сайтів, але користувачі можуть налаштувати власний список. Якщо дитина спробує перейти на сайт за межами цього дозволеного списку, його зустріне спеціальна блок-сторінка, що спонукає його попросити дозволу у батьків.

У Microsoft Edge з'явився дитячий режим

У дитячому режимі браузер отримав адаптований інтерфейс. Крім того, були розроблені для користувача теми Disney і Pixar на базі улюблених багатьма мультфільмів «Холодне серце», «Русалонька», «В пошуках Немо», «Тачки», «Історія іграшок», «Таємниця Коко». У найближчі місяці в партнерстві з Disney будуть розроблені і інші теми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.