У новому Chrome буде простіше повернути випадково закриту вкладку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники браузера тестують нову функцію, завдяки якій можна швидко відновити випадково закриті вкладки. З її допомогою користувачі зможуть заощадити час на повторне відкриття перервалася сесії без зайвих переходів по меню популярного додатка.

Згідно зі звітом інсайдерів, нововведення дозволить швидко вивести на екран спливаюче вікно пошуку зі списком як відкритих в даний момент вкладок, так і тих, які були недавно закриті. Такий підхід суттєво спростить відновлення сторінок які були закриті помилково. Зараз зробити це можна лише з журналу історії, навігація по якому займає більше часу.

На думку розробників Google, нововведення доповнить функціональність пошуку по вкладках, яке було додано ще в січні. Тоді ж компанія реалізувала можливість виправляти слабкі паролі за допомогою вбудованого генератора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз нововведення є лише в тестовій версії браузера, але його поява в стабільній збірці очікується вже найближчим часом. Раніше представники Google відзначали, що планують випускати апдейти Chrome з найбільш значущими змінами і новими функціями не менше, ніж раз на чотири тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.