Мрія мільйонів: Windows 11 буде працювати в два рази швидше Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цю платформу корпорація Microsoft офіційно ще не представила, проте це має статися вже в недалекому майбутньому, тобто чекати її релізу залишилося недовго. Новітня операційна система принесе з собою розширення функціональних можливостей, посилення системи захисту, підвищення швидкодії, а також, крім того, ряд інших нововведень. Інформує портал iTechua .

Власники персональних комп’ютерів, планшетів, моноблоків і різних інших пристроїв також можуть розраховувати на новий призначений для користувача інтерфейс, на збільшений час автономної роботи, а також, крім того, на цілу масу різних інших особливостей, якими новітня операційна система всіх гарантовано приємно порадує, адже ніяк інакше в даному випадку бути навіть і не може.

Чого вартий в Windows 11 одна тільки функція швидкого створення резервних копій, яка дозволить не менше швидко здійснювати відновлення, тим самим повертаючи операційну систему в працездатний стан. Крім того, всі оновлення на нову ОС зможуть встановлюватися у фоновому режимі, тобто користувачам не доведеться довго чого-небудь чекати, і це всіх гарантовано приємно здивує і дуже сильно порадує, адже кожен раз виконувати при всьому при цьому перезавантаження не буде потрібно, а це, безумовно, дуже і дуже важливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова платформа повною мірою сумісна з усіма доступними зараз для Windows 10 додатками, тобто їй під силу запускати будь-які програми та ігри, побудовані на базі бібліотек UWP, WIn32 і PWA.

За наявними в даний час даними, нова операційна система буде поширюватися абсолютно безкоштовно, тобто простим користувачам за неї зовсім нічого не доведеться платити, і це дуже позитивно відбивається на її привабливості і доступності для всіх людей.

Кожен, хто захоче собі встановити Windows 11, так чи інакше гарантовано залишиться їй задоволений, тому що є вона в повній мірі безкоштовною, на відміну від доступної зараз Windows 10, ліцензія для якої обходиться в цілих $ 200 доларів. Очікується, що компанія Microsoft офіційно анонсує нову платформу вже в цьому році, а одним з її переваг стане більш висока швидкість роботи, тому що нова «вінда» виявиться швидше старої в цілих два рази в багатьох задачах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.