Це зламає ваш WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У WhatsApp поширюється новий вид шахрайства, про який варто знати користувачам цього месенджера. Останнім часом користувачі почали отримувати повідомлення від членів сім’ї або друзів, яке можна використовувати, щоб зламати ваш обліковий запис.

Якщо говорити точніше, спочатку ви отримаєте текст з кодом підтвердження і посиланням. Потім ви отримуєте повідомлення від одного, який попросить вас повідомити отриманий код. Якщо ви зробите це, ваш обліковий запис WhatsApp буде зламана.

Для входу в WhatsApp не потрібно вказувати адресу електронної пошти або пароль. WhatsApp відправляє OTP-код на ваш номер телефону і таким чином перевіряє вашу особистість. Якщо хтось ще знає цей OTP-код, він може отримати доступ до вашого облікового запису та використовувати його для шахрайства з вашими контактами, включаючи членів сім’ї та друзів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви отримали повідомлення від вашого знайомого чи родича з проханням ввести одноразовий пароль OTP, то не варто панікувати. Необхідно зв’язатися з цією людиною по звичайній мобільного зв’язку і повідомити, що його аккаунт WhatsApp був зламаний Також варто включати двухфакторную аутентифікацію в свого облікового запису Whatsapp, при якому необхідно буде вводити власний PIN-код для входу в свій обліковий запис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.