ТОП-5 головних причин для видалення месенджера WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp користується шаленою популярністю не тільки в Україні, а й за її межами, однак в ньому присутні деякі недоліки, які заважають комфортному користуванню месенджером. Ми вже неодноразово публікували матеріал, який стосується WhatsApp, тому сьогодні вирішили підготувати ще одну статтю, де буде названо 5 головних причин для видалення месенджера WhatsApp.

1. Проблеми безпеки даних

Це проблема, через яку найбільше страждають звичайні користувачі месенджера. Стабільно, кожні 2-3 місяці. В мережі з’являється інформація про великий витік конфіденційної інформації користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Неможливість використання одночасно на двох смартфонах або окремо на ПК

Авторизація в месенджері достатньо проста — вводите номер телефону, приходить смс із кодом і вводите код. Все достатньо просто та зручно. З іншої сторони, із використанням свого акаунту на двох пристроях вже виникають проблеми, а саме неможливість одночасно сидіти на двох пристроях в своєму акаунті.

Схожа історія і з десктопною версією. Щоб зайти в неї, необхідно через смартфон сканувати QR-код і тільки так здійснюється вхід.

3. Прив’язаність до сім-карти і перенесення повідомлень на інший пристрій

Це дійсно велика незручність. Всі ваші дії відбуваються тільки з підтвердженням запитів через смс, які надходять саме на вашу сім-карту. У випадку, якщо ви переставите свою сім-карту в інший смартфон, то ви не зможете отримати доступ до своїх ранніх чатів і тому подібного.

4. Застарілий дизайн, обмеженість в передачі файлів і інші неполадки

Це також можна вважати одним із найбільших недоліків WhatsApp. Інші месенджери стабільно випускають оновлення, в яких щось виправляють, додають нові функції, розширюють можливості і змінюють дизайн. В той же час, WhatsApp стоїть на місці і змін в дизайні не видно, і баги весь час присутні, і функціонал вже застарілий.

5. Засмічення пам’яті смартфона, спам від родичів, шахраїв і реклама

Це та проблема, яка присутня в більшості месенджерів (у Viber також). Всі мультимедійні файли, які вам відправляють, зберігаються в пам’яті смартфона і перенаправити зберігання на флеш-пам’ять не вийде. Відповідно, ваша пам’ять на смартфоні повільно закінчується і видаляти все необхідно вручну.

 

Повторюємося, цей матеріал тільки наша думка і ми нікого не змушуємо видаляти месенджер WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.