Microsoft без причин відкликала термінове оновлення Windows 10

Microsoft несподівано відкликала раніше надане термінове оновлення Windows 10. Воно було випущено для вирішення проблем з друкованими пристроями, Операційні системи.

Термінове оновлення представлено під номером KB5001649. Спочатку Microsoft випустила перший апдейт, але він не зміг вирішити проблему з новими принтерами, через яку операційна система їх просто не бачила. У KB5001649 повинна була з’явитися спеціальна утиліта, яка визначає модель друкарського пристрою і автоматично завантажує драйвери для нього. У Microsoft поки що утримуються від коментарів з приводу закриття доступу до оновлення, раніше имевшемуся в доступі в рамках програми Patch Tuesday.

Користувачі, які вже встигли завантажити апдейт, повідомили, що при спробі роздрукувати документ на принтері операційна система виводить «синій екран». Зараз компанія рекомендує користувачам завантажити поліпшену версію KB5001567, яка повинна вирішити проблему з деякими принтерами. Перший патч вже доступний на офіційному сайті компанії. Завантажити його можуть всі власники ліцензованої версії операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.