Випробувати нові функції Google Chrome стане набагато простіше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава підрозділу Google, що відповідає за дизайн Chrome, оголосив, що незабаром користувачам буде простіше отримати доступ до нових і експериментальним функцій браузера. Зараз цей процес неочевидний і вкрай незручний.

Як розповів і показав Алекс Ейнслі, в Canary-версії браузера Chrome біля іконки профілю користувача з’явився значок колби, після натискання на який можна отримати доступ до знаходяться в розробці функцій. У невеликому меню вийде активувати або деактивувати ці настройки і відправити розробникам браузера свій відгук по кожній з них. 

До цього доступ до нових функцій здійснювався виключно через введення в адресному рядку «chrome: // flags» і пошуку потрібних серед сотень інших. Проблема в тому, що без знання точної назви потрібної опції знайти її практично неможливо. В результаті багато користувачів навіть не підозрюють про те, що в браузері доступна та чи інша функція. З новим же меню все набагато простіше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами представника Google, в майбутньому нове меню з’явиться також в Chrome для розробників і публічної бета-версії браузера. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.