Telegram отримав велике оновлення. Що нового?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Telegram періодично розширюють функціональність популярного месенджера. Так, недавній апдейт «прокачав» систему очищення чатів, зняв ліміт на кількість учасників груп і запропонував ще кілька інших нововведень.

У Telegram вже кілька років діє таймер самознищення повідомлень в секретних чатах, а в звичайних користувачі виконують видалення контенту вручну для всіх учасників бесіди. Тепер в додатку можна активувати автоматичне видалення повідомлень в будь-якому чаті, які будуть зникати через 24 години або 7 днів після відправки. При цьому користувач може в будь-який момент подивитися, скільки часу залишилося до видалення. 

Інша нова функція включає в себе додавання віджетів на робочий стіл, які забезпечать швидкий доступ до важливих чатах. При цьому віджет «Чати» буде відображати останні повідомлення, а віджет «Ярлики» – список користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У свіжій збірці Telegram також з’явився зручний спосіб запрошення нових учасників за допомогою тимчасових посилань – їх можна отримати і в форматі QR-коду.

Ще одне нововведення стосується обмеження кількості учасників в групі. Тепер при досягненні встановленого ліміту в 200 000 чоловік, групу можна перетворити в паблік для трансляцій з необмеженою кількістю учасників.

Крім того, покращилася можливість імпорту історії листування з інших додатків за рахунок об’єднання і сортування повідомлень відповідно до дати початкової відправки. Також оновився інтерфейс в меню відправки скарг, і розширився асортимент анімованих емодзі. Мессенджер Telegram 7.5 вже доступний App Store і Google Play.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.