WhatsApp почав переконувати користувачів в приватності месенджера

WhatsApp почав постити повідомлення в Status, щоб переконати користувачів в приватності месенджера. Раніше сервіс змінив правила користувальницької угоди. Він буде відправляти дані користувачів в Facebook, і люди повинні з цим погодитися. Багато розкритикували WhatsApp і почали мігрувати в інші месенджери.

Якщо зайти в додатку на вкладку Status, можна побачити там кружок від WhatsApp – виглядає це приблизно як сторіс в Instagram. Якщо натиснути на кружок, то відкриються повноекранні картинки. На них команда WhatsApp написала: «Одна річ, яка не нова – наша відданість вашої приватності».

Представник WhatsApp заявив журналістам, що «у зв’язку з нашим недавнім оновленням було багато дезінформації і плутанини, і ми хочемо допомогти всім зрозуміти, як WhatsApp захищає приватне життя і безпеку людей». Мессенджер продовжить надавати користувачам інформацію про оновлення на вкладці Status. Команда WhatsApp стверджує, що ніхто не може бачити приватні повідомлення користувачів в месенджері, так як вони зашифровані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.