Частинку нової ОС Microsoft можна запустити в Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До кінця року очікується реліз нової операційної системи від Microsoft – Windows 10X. У мережі вже є демонстрація її роботи, в тому числі і на планшеті Surface Pro 7. Як виявилося, користувачі звичайної Windows 10 вже можуть доторкнутися до частинки майбутньої ОС на своїх комп’ютерах.

В останні місяці Microsoft почала активно переносити різні зміни з Windows 10Х в звичайну «десятку». Наприклад, розробнику під ніком NTDEV вдалося активувати в останній тестовій збірці Windows 10 завантажувальну анімацію з новою ОС. Зокрема, замість всім звичних обертових точок користувача зустрічає бігає по колу лінія.

Включити нову анімацію можна на збірках 20279 і 21292. Для цього необхідно активувати спеціальний ключ реєстру за адресою HKLM \ System \ ControlSet001 \ Control \ BootControl , додавши DWORD. Для більшої зручності NTDEV створив завантажувальний файл , який все робить автоматично при запуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще раз відзначимо, що цей метод працює тільки в тестових збірках Windows 10. Крім того, будь-які подібні дії ви робите на свій страх і ризик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.