Як виглядає новий центр сповіщень Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft готує до осені 2021 роки не просто оновлення Windows 10, а грандіозний перегляд дизайну і інтерфейсу своєї операційної системи. Як виглядає нова панель завдань вже стало відомо, а тепер можна отримати поданні про новий центр повідомлень (Windows 10 Action Center).

Як зазначає тематичний ресурс WindowsLatest, в новому центрі сповіщень можуть використовуватися елементи інтерфейсу Windows 10X, щоб підвищити схожість стандартної Windows 10 і модульної Windows 10X. 

Такий центр сповіщень по-новому, щоб перейти до налаштувань та оповіщення. Інтерфейс автоматично підлаштовується залежно від того, чи отримали сповіщення, або треба розкрити панель швидкого доступу. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У превью-збірках Windows 10 компанія вже тестує цент сповіщень в стилі Windows 10X, пропонуючи дві різні панелі – для сповіщень і налаштувань. Відзначається, що зараз проходить рання стадія тестування і поки центр сповіщень не надто схожий на Windows 10X, але процес перебудови вже йде. 

Проект нового призначеного для користувача інтерфейсу і дизайну носить внутрішню кодову назву Sun Valley і увійде до складу релізу Windows 10 Cobalt або 21H2. Для простих користувачів ця версія ОС стане доступна восени 2021 року, швидше за все, в жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.