У Windows 10 з’явився аналог популярного сервісу Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що Microsoft нарешті всерйоз взялася за розвиток Windows 10. Компанія розробляє нові стандартні програми і готує великий редизайн користувальницького інтерфейсу. Згідно інформації, яка з’явилася, зміни торкнуться і панелі завдань, де з’явиться корисний віджет.

У своєму блозі Microsoft офіційно розповіла про нововведення збірки 21286, доступною зараз в тестовому режимі для учасників програми Windows 10 Insider Preview. Найпомітнішою зміною став новий віджет на панелі завдань, який нагадує за своєю суттю популярний сервіс Google Discover.

З правого боку біля годинника і системних іконок з’явиться відповідна погода. Якщо натиснути туди, відкривається вікно з більш детальним прогнозом, акціями, спортивними подіями та різноманітними новинами. Вся інформація буде динамічно оновлюватися протягом дня і адаптуватися під переваги користувача. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За запевненням Microsoft, користувачі зможуть самостійно персоналізувати свою стрічку, вибравши, що саме вони хочуть бачити в ній. У компанії впевнені, що це дозволить людям завжди бути в курсі актуальних і цікавих для них подій. 

На даний момент нова функція доступна в США, Канаді, Великобританії, Австралії та Індії. Про терміни релізу в інших регіонах інформації поки немає. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.