Глава Instagram назвав TikTok найсильнішим конкурентом в історії

Глава Instagram Адам Моссера висловився про відеосервіс TikTok. За його словами, новинка з Китаю стала найсильнішим конкурентом в історії для соціальної мережі, що належить Facebook.

На даний момент популярність TikTok дуже швидко росте. Все більше користувачів приєднуються до відеосервісу, і це бачать в Instagram. Колись саме цеq додаток мало такі ж показники зростання. Адам Моссера усвідомлює загрозу, яку несе китайський сервіс для його дітища. Він уже почав вживати заходb, щоб компенсувати втрати.

В першу чергу відбулося об’єднання додатку Reels і онлайн-магазину. Завдяки цьому блогери і продавці зможуть відзначати товари, що з’являються в роликах, користувачі отримають можливість оформляти покупки відразу ж або поміщати їх у кошики. Така співпраця принесе користь всім. Тим не менш, не тільки це повинно утримати Instagram на вершині. У керівництва є план на найближчі 5-10 років. Мова йде не тільки про онлайн-комерції. В кінцевому підсумку люди повинні отримувати переконливий контент, оскільки без нього у них не виникне причини переходити на платформу.

Незважаючи на потенційну загрозу, в Facebook вже встигли отримати користь від суперництва. У США на соціальну мережу недавно подали в суд прокурори більшості штатів, підозрюючи її в спробах монополізувати сферу діяльності. Тепер же з’явився наочний приклад, що у програми є серйозний конкурент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.