Google тестує додаток для заробітку в інтернеті для власників Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Емериканська компанія Google запустила новий додаток “Task Mate“, в якому кожен власник смартфону зможе заробити. Користувачам будуть пропонуватися прості завдання, які під силу виконати майже кожному.

Корпорація Google почала тестування нової програми для заробітку – “Task Mate”. Скріншоти мобільного додатка з’явилися в мережі. Краудсорсинговий сервіс пропонує користувачам виконати прості завдання за невелику плату.

Повідомляється, що тестування стало доступно для жителів Індії, при цьому замовлення будуть прийматися від замовників з усього світу, в тому числі від самої компанії Google. Завдання можуть бути як “сидячі” (наприклад, переклад тексту, введення капчі або розшифровка аудіо), так і “польові” (наприклад, виїзд на певну локацію, з фотографією звідти). У програмі завдання розділені на дві відповідні вкладки. Як видно на скріншотах, опублікованих в мережі, мінімальна сума для виводу становить 10 $, а завдання розцінюються від 0,01 до 0,3 доларів. Наприклад, за переклад 10 пропозицій, сервіс пропонує винагороду в 0,5 долара.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час доступ до Task Mate проводиться тільки за запрошеннями. Сама компанія ніяк не прокоментувала запуск програми, тому інформація про поширення сервісу в інших країнах на даний момент відсутня. У Google вже був сервіс для заробітку – Opinion Rewards, в якому користувачам необхідно було відповідати на тести аналітичних компаній за винагороду (в Україні додаток недоступний).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.