Microsoft планує планує повернути дизайн Windows 7 з новим оновленням Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, з прийдешніми оновленнями Microsoft планує частково повернути “округлений” дизайн Windows 7 в свою новітню ОС – Windows 10. Причому зміни торкнуться як внутрішніх, так і сторонніх додатків.

Йдеться про заокруглених вікнах, які були присутні в старіших версіях операційної системи, але від яких компанія відмовилася з приходом Windows 8, повідомляє видання Windows Latest. Судячи з наявних даних, користувачі отримають видозмінену ОС вже в другій половині 2021 року. При цьому учасники Windows Insider зможуть встановити її і навіть раніше – навесні того ж року.

Приклад вікна із закругленими краями

Представник Microsoft, розповідаючи про майбутні зміни в матеріалі на GitHub, зазначив, що всі представлені зміни відповідають дизайн-концепції Fluent Design. Її, нагадаємо, Microsoft прийняла дещо раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто відзначити, що новий дизайн із закругленими краями вже є частиною ключових програм Windows 10, включаючи калькулятор, будильник та годинник, календар і навіть термінал Windows. Фактично, новий дизайн із закругленими краями активно використовується в новому браузері Edge на основі Chromium.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.