Нове оновлення для Windows 10 виводить з ладу комп’ютер

Нове оновлення для Windows 10 виводить з ладу комп'ютер

Користувачі поскаржилися, що нове оновлення для Windows 10 виводить комп’ютер з ладу. Черговий апдейт від Microsoft приніс крім виправлення помилок додаткові баги.

Нещодавно програмісти запустили чергові пакети, які носять назву “оновлення по вівторках” (Patch Tuesday). Це невеликі апдейти, спрямовані на поліпшення роботи операційної системи. Проте, як уже неодноразово траплялося, у ряду користувачів через них виникли ще більші проблеми.

Мова йде про оновлення від 13 жовтня під номерами KB4579311 і KB4577671. Їх установка є необов’язковою, але ті, хто вирішив спробувати новинку, через деякий час були змушені поскаржитися в службу підтримку Microsoft і просити поради у інших користувачів на тематичних форумах. Відзначається, власники персональних комп’ютерів зіткнулися з низкою помилок. У деяких при оновленні відбувався збій, і процес не завершувався, чому приходили постійні повідомлення про помилку. У інших “Провідник” (File Explorer) не відповідав на дії. Нерідко відключався звук і підключена периферія. Виникали і більш серйозні порушення, що призводять до “синього екрану смерті” і виходу комп’ютера з ладу.

Багато хто намагався вирішувати проблеми вже перевіреним методом, що показав ефективність в попередні рази, але в поточній ситуації перезавантаження не вирішувала проблему. Не вдалося визначити застосувати і інструмент Media Creation Tool, що дає можливість завершити процес вручну. Поки рішення не знайдено, фахівці рекомендують не отримувати свіжі пакети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.