Apple випустила watchOS 7.0.2, виправивши помилку з швидким розрядом акумулятора

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

12 жовтня компанія Apple випустила оновлення операційної системи watchOS 7, яке йде за номером 7.0.2.

Реклама

Apple випустила watchOS 7.0.2, виправивши помилку з швидким розрядом акумулятора

Основне оновлення – виправлення помилок, що ведуть до прискореного розряду акумуляторної батареї. Нагадаємо, що з моменту виходу попередньої збірки швидка розрядка акумулятора була головною проблемою, на яку скаржилися користувачі годинника від Купертинського гіганта.

Також розробники повідомили, що змогли усунути проблему доступу деяких користувачів до функції ЕКГ. Раніше повідомлялося, що частина власників Apple Watch не могли використовувати ЕКГ в тих регіонах, де функція є загальнодоступною.

Завантажити оновлену версію операційної системи можна за допомогою iPhone в додатку Apple Watch, вибравши меню «Загальні», далі – «Оновлення ПЗ». Для поновлення watchOS, акумуляторна батарея годинника повинна бути заряджена, як мінімум, на 50%, тому рекомендується розташувати їх на зарядному пристрої та покласти в зоні доступу iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: