Microsoft випустила повністю безкоштовну заміну Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через те, що компанія Microsoft не в змозі зробити вже доступну зараз на ринку операційну систему Windows 10 по-справжньому стабільною і надійною, вона вирішила піти на такий крок, якого від неї ніхто навіть і близько не очікував. Так, зокрема, вона випустила повністю безкоштовну заміну десятої «вінди», а така пропозиція є дуже привабливою, наскільки це взагалі тільки зовсім може бути.

Вона швидша, стабільніша, безпечніша, гарніша, інтуїтивно зрозуміліша, функціональніша і звичайно ж зручніша в усіх відношеннях. Чого варта одна лише така нова можливість, за рахунок якої вона може оновлюватися у фоновому режимі, роблячи це без будь-яких складнощів і труднощів.

Американська корпорація Microsoft постаралася зробити все, що тільки можливо, аби якомога більше людей на постійній щоденній основі використовували її програмне забезпечення, і саме тому вона вирішила створити нову платформу, називається яка зараз, в даний час, Lite OS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Їй приписують цілу масу різних найрізноманітніших особливостей, якими вона так чи інакше зможе порадувати кожну людину. Одна з особливостей даної платформи полягає в тому, що вона володіє такою великою перевагою, як функція створення резервних копій і швидкого відновлення з таких, причому зберігати бекапи стане можливим навіть в хмарному сховищі OneDrive.

Нова операційна система має абсолютно новий призначений для користувача інтерфейс, створений з урахуванням сучасних запитів користувачів. Уже відомо, що дана ОС в стані запускати всі доступні зараз для Windows 10 додатки, в тому числі побудовані на базі бібліотек UWP, Win32 і PWA. За рахунок цього абсолютно всі доступні зараз для десятої «вінди» додатки гарантовано так чи інакше зможуть легко і просто повноцінно працювати, і ніяких труднощів відчувати при всьому цьому точно не буде потрібно.

За наявними зараз даними, днями можливість завантажити Lite OS отримали співробітники Microsoft, тоді як простим користувачам така можливість представиться вже на початку 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.