В iOS 14 виявили старі проблеми Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple при розробці нової версії фірмової програмної платформи iOS 14, представленої пару тижнів тому, внесла її інтерфейс чимало цікавих змін. Ось тільки виявилося, що користувачі задоволені далеко не всіма оновленнями, більш того, в оболонці вже виявилися проблеми, деякими з яких у минулому страждала ще десктопна ОС Windows.

За даними авторитетного галузевого ресурсу ZDNet, iOS 14 має проблеми з непослідовними змінами в інтерфейсі, який став іншим в тих місцях, в яких це зовсім не було потрібно. Цей етап розвитку експерти навіть порівняли з популярною ОС Windows, зазначивши, що в ній в минулому спостерігалися схожі проблеми. В результаті, відзначають фахівці, в iOS 14 спостерігається не дуже вдале переплетення старих і нових версій інтерфейсу.

Як приклад наводиться новий вид системи введення часу в невеликому віконці, де замість старих коліщаток прокрутки з’явилася можливість введення з віртуальної клавіатури. В цілому, такі зміни можна вважати зручним і вдалим рішенням, однак заради цього розробник зробив елементи дрібними і не зовсім зручними для введення, що буде дратувати багатьох користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одна область, в якій експерти виявили не зовсім вдале змішання різних стилів, знаходиться в додатку до початкових установок. І в даному випадку також знайшлися аналогії зі спробою Microsoft позбавити свою десктопну платформу від «панелі управління», що істотно ускладнило процес внесення змін до настройки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.