Windows 11: Microsoft випустила «вбивцю» Windows 10

Чим в меншу суму грошей обходиться купівля будь-якого електронного пристрою, тим більше людей захочуть таким так і зовсім взагалі користуватися. Проте, вкрай важлива також і операційна система, адже випущена в 2015 році Windows 10, навіть не дивлячись на безліч випущених для неї оновлень, не здатна забезпечити хороший досвід. Вона є відносним доказом того, що одна ОС може геть-чисто перекреслити всі переваги будь-якого гаджета електронного типу. Само собою, що нічого дивного в цьому немає і бути просто не може, тим більше що на ринку є такі чудові платформи, як macOS і Linux, нехай вони і не підходять абсолютно всім користувачам через низку обмежень і складнощів.

Само собою, що нічого хорошого в цьому немає і бути просто не може, тому що навряд чи комусь хочеться витрачати час, сили і грошові ресурси на виправлення будь-яких неполадок, що існують в десятій «винде». Саме тому, на щастя для всіх таких людей, вже незабаром ситуація докорінно зміниться в кращу сторону, а станеться це з тієї простої причини, що Microsoft випустить нову ОС, називатися яка буде Windows 11. Дана платформа містить у собі масу переваг і важливих особливостей , але поки що скачати і встановити її можуть виключно співробітники американської корпорації, тоді як іншим користувачам вона жодним чином абсолютно ніяк недоступна, на превеликий жаль.

Очікується, що фінальна стабільна версія нової «вінди» побачить світ вже в першій половині 2021 року, коли її випустять у версії для персональних комп’ютерів, ноутбуків, моноблоків, планшетів, а також багатьох інших моделей електронних пристроїв з різних самих різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи вкрай дорогими ,. На радість всіх користувачів, нова платформа принесе з собою посилення системи захисту, значне збільшення швидкодії, розширення функціональних можливостей, підтримку створення швидких резервних копій і моментального відновлення з таких, а разом з тим, крім цього, безліч різних інших особливостей, всі з яких позитивно відіб’ються на даній ОС.

Користувачі Windows 11 також можуть розраховувати на новий призначений для користувача інтерфейс, на перероблені стандартні програми, на функцію безшовних оновлень у фоновому режимі, а також, крім цього, на безліч інших особливостей, якими новітня операційна система гарантовано так чи інакше всіх приємно порадує, тому що ніяк інакше бути просто навіть і не може. За наявними зараз даними, дана ОС виявиться першою в історії Microsoft, поширюватися яка буде абсолютно безкоштовно, тобто платити за неї гарантовано нічого не буде потрібно, і це, безумовно, всіх дуже приємно вкрай сильно порадує. Залишилося тільки дочекатися її релізу, а настати такий повинен вже в недалекому майбутньому. Нова операційна система виявиться повноцінною заміною доступною зараз Windows 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я