Нове оновлення iPhone викликало значні проблеми з акумуляторною батареєю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів компанії Apple почали масово скаржитись на значне зниження продуктивності iPhone після оновлення операційної системи до iOS 14. Про це повідомило видання Daily Express, яке звернуло увагу на скарги користувачів в соціальних мережах.

Значна кількість користувачів iPhone, яка оновила смартфон до iOS 14, розповіла про те, що після апдейту час роботи смартфонів зменшився. Власники айфонів повідомили, що девайсь доводиться ставити на зарядку вже в середині дня, багато пристроїв не доживають до вечора. «Автономна робота акумулятора на iOS 14 не викликає захоплення», – зауважив користувач Twitter під ніком Techno_Minute. «Час роботи від акумулятора жахливе, не рекомендую оновлюватися до виходу iOS 14.2», – підкреслив користувач JovaniTrejo_.

Власники смартфонів Apple публікують відгуки про роботу iOS 14, в тому числі і на форумі компанії. Зокрема, один з користувачів зафіксував швидке зниження рівня заряду акумулятора: «Мій iPhone XR ще годину тому мав 100 відсотків заряду, зараз – 40 відсотків».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти Daily Express підтвердили проблеми з автономністю після поновлення, однак вважають, що в цьому немає нічого страшного. За словами фахівців, після установки апдейту iPhone потрібно деякий час, щоб заново проіндексувати всю інформацію, що зберігається на пристрої. Також в цей час відбувається оновлення сторонніх додатків, що негативно позначається на автономності девайсу.

Також у виданні відзначили, що iOS – на відміну від Android – випускається на всі підтримувані пристрої одночасно. У зв’язку з цим в мережі з’являється велика кількість відгуків.

Нові версії iOS 14 і iPadOS 14 стали доступні для користувачів iPhone 16 вересня. Оновлена ОС, анонсована на WWDC 22 червня, отримала підтримку віджетів, бліц-додатків, функцію торкання задньої панелі смартфона, вбудований перекладач.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.