Windows 10 отримає нову корисну функцію для користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляють авторитетні мережі джерела, в найпопулярнішій операційній системі Windows 10 з’явиться нова корисна функція, покликана повідомляти користувачів про недоступність оновлень платформи.

На поточний момент процедура оновлення ОС Windows 10 досить неоднозначна і нерідко призводить до виникнення помилок в системі. Головна проблема полягає в тому, що існує величезна кількість всіляких збірок ПК, з різними комплектуючими, у яких можуть бути свої особливості роботи. Протестувати всі можливі варіанти неможливо, тому нерідко на частинах ПК виникають проблеми після оновлення.

Виходом із ситуації може стати блокування оновлень, які не сумісні з тим чи іншим обладнанням. Тепер з’являться повідомлення про те, чому відбувається саме так і в чому полягає проблема.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерел мережі, в майбутньому, коли з’явиться ця функція, користувачі будуть отримувати більше інформації про те, що саме пішло не так і чому неможливо встановити якесь оновлення. Наприклад, якщо проблема криється в драйверах мережевої карти, то так і буде написано. Це дозволить оперативно вирішувати проблеми. Наприклад, оновити спочатку ті ж драйвера мережевої карти і тільки потім пробувати ще раз встановити оновлення системи Windows 10. Крім того, інтерфейс «Центру оновлень» стане більш зрозумілим і доступним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.