Microsoft позбавила Windows 10 ще однієї функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оновила список компонентів і функцій, віддалених в Windows 10. 

Тепер в список потрапив додаток Connect (Підключитися) для бездротового проектування на дисплеї за стандартом Miracast. У версії Windows 10 2004, також відомого як May 2020 Update цей додаток більше не встановлюється за умовчанням. 

Додаток залишається доступним для використання в якості додаткової функції. Щоб отримати доступ до нього, потрібно натиснути кнопку «Параметри»> «Програми»> «Додаткові можливості»> «Додайте функцію», а потім встановити додаток для бездротового дисплея (Wireless Display).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна сміливо сказати, що Miracast зараз використовується нечасто. Однак додаток Connect також є зручним способом повторного підключення бездротових навушників Bluetooth, які використовуються одночасно з іншими пристроями, наприклад, смартфоном. Цю програму можна швидко і просто викликати за допомогою комбінації клавіш Windows + K. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.