Windows 10 отримала дві корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня Microsoft випустила нову збірку Windows 10 Insider Preview. Збірка 20190 містить всього два нових поліпшення, призначених для користувачів. Але обидва здаються потрібними та корисними, що стануть в нагоді для багатьох.

Налаштування графіки  у Windows 10

Найголовнішим нововведенням є «поліпшені налаштування графіки». Завдяки новим налаштуванням користувачі отримають кращий контроль над кількома графічними процесорами у своїх ПК.

Починаючи з цієї збірки, користувачі можуть вказувати типовий високопродуктивний графічний чип. Якщо ви досвідчений користувач з більш ніж одним високопродуктивним графічним процесором, Ви можете вказати, який з них використовуватиметься у високопродуктивних випадках. Для цього застосуйте опцію «Конкретний графічний процесор», яка дозволяє вибрати будь-який графічний чип у системі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація після оновлення

Після оновлення і перезапуску Windows 10 з’являтиметься інформація про нові функції. При першому запуску, Windows 10 відкриє додаток «Поради», в якому будуть виділені нові цікаві функції, додані в ОС.

Збірка 20190 містить безліч виправлень помилок, і Microsoft відзначає деякі проблеми, над якими вона також працює. Ґеймерам може бути особливо приємно дізнатися, що Microsoft працює над виправленням збою при запуску Easy Anti-Cheat для ігор, куплених в Microsoft Store.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.