Office 2020 став безкоштовним для Windows 10

Американська корпорація Microsoft намагається робити все можливе заради того, щоб якомога більше людей на постійній основі користувалися тим програмним забезпеченням, випуском якого вона активно займається. У цьому, звичайно, немає абсолютно нічого дивного, адже від популярності будь-якої фірмової розробки безпосередньо залежить дохід всієї компанії.

Найбільш відомою і популярною операційною системою серед усіх, які коли-небудь випускав даний бренд, є Windows 10, а трапився її реліз ще багато років тому, тобто в 2015 році. Ліцензійна її версія, найдоступніша за ціною з усіх доступних, обходиться в $ 200, тобто заплатити за неї потрібно неймовірно багато, і це робить її дуже і дуже недоступною, проте якимись способами багато користувачів її все ж встановлюють, після чого використовують.

Проте, на жаль, недостатньо викласти навіть таку суму грошей за ліцензію для десятої «вінди», тому що заплатити потрібно також ще і, крім того, за офісний пакет Office 2020 року, а коштує він дуже дорого, близько $ 100, хоча точна ціна залежить від конкретного регіону світу, тому що десь він коштує менше, а десь навпаки більше. Це програмне забезпечення є критично важливим для дуже багатьох користувачів, які проживають на території України, тому що з його допомогою можна вирішувати безліч різних найрізноманітніших завдань, починаючи з найпростіших і закінчуючи неймовірно складними. У це ПЗ входять такі популярні, відомі і вкрай поширені програми, як Word, Excel, PowerPoint, OneNote і багато інших, яких в даний час на ринку неймовірно багато.

Це програмне забезпечення користується просто колосальною популярністю по всій земній кулі, тобто дуже і дуже багато людей ним активно користуються, бачачи в цьому сенс. За допомогою всіх цих програм можна працювати з текстовими документами, презентаціями, таблицями, а також, крім того, здійснювати цілу масу інших дій, не відчуваючи при цьому ніяких обмежень, складнощів і труднощів. На щастя, компанія Microsoft нарешті отямилася і вирішила зробити щось на благо своїх користувачів, що використовують її фірмове програмне забезпечення. Так, вона випустила безкоштовний офісний пакет Office 2020 року, а завантажити і встановити такий можуть всі власники ліцензійної версії Windows 10, причому в будь-якій редакції.

Тепер з магазину Microsoft Store будь-який користувач десятої «вінди» може через свій обліковий запис Microsoft ID зробити завантаження додатка під назвою Office, яке доступне для завантаження без будь-якої плати. Це ПЗ містить в собі спрощені версії додатків Word, Excel, PowerPoint, OneNote і інших, що дозволяють на базовому рівні переглядати, редагувати і створювати різні офісні файли і документи, роблячи це без зайвих складнощів, обмежень і труднощів. Якщо функціональних можливостей даного офісного пакету виявиться недостатньо, платити за що-небудь грошові кошти абсолютно точно гарантовано не доведеться, і це реальний факт, в якому можна навіть не сумніватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.