Google додала в свій сервіс «особистий сейф»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила нову бета-версію файлового менеджера для Android під назвою Files. Особливістю оновленого застосунку стала функція захисту обраних папок – нововведення дозволить власникам ґаджетів закрити доступ до особистих документів і фотографій від сторонніх очей.

Функція Safe Folder дозволяє переміщати конфіденційні файли в окрему папку, для доступу до якої потрібно чотиризначний пароль – його доведеться вводити щоразу перед переглядом вмісту «сейфу». Після перенесення контену, який підлягав захисту він перестане відображатися в інших додатках. Розробники відзначають, що якщо користувач забуде пароль або перевстановить утиліту, весь захищений вміст буде безповоротно видалено – тому перед скиданням пристрою необхідно зробити резервну копію своїх файлів.

«Безпечні папки» зараз проходять стадію бета-тестування і доступні не на всіх пристроях. За заявою представників Google, в публічних версіях застосунку нова функція з’явиться «в найближчі тижні». Доступ до безпечних папок в інтерфейсі програми розміститься на вкладці «Огляд» в розділі «Колекції».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.