Відтепер Windows 10 будуть оновлювати лише один раз на рік

Представники Microsoft ніяк не заспокояться на рахунок оновлень для Windows 10. Це справжній головний біль не тільки для них, але і для користувачів. Мабуть, саме тому було прийнято кардинальне рішення перейти з двох великих оновлень в рік, на одне. Це означає, що тепер не буде осінніх і весняних оновлень. Щоправда, почнеться це тільки з наступного року.

Відтепер Windows 10 будуть оновлювати лише один раз на рік
Основна причина настільки кардинального рішення – напрямки сил на розробку Windows 10X, яка призначена для роботи на мобільних пристроях, в тому числі з двома дисплеями. Очікується, що дана ОС повинна вийти вже в майбутньому році в першій половині року. Таке рішення багато вже розкритикували. Причина – тривале використання нових функцій і можливостей в ОС.

Відтепер Windows 10 будуть оновлювати лише один раз на рік
Але з іншого боку, ми, тобто користувачі, не будемо в судомах чекати перезавантаження системи після чергового оновлення, адже розробникам буде виділено більше часу для тестування нових функцій. У цьому ж році, орієнтовно, в жовтні або листопаді вийде останнє осіннє оновлення, яке привнесе в операційну систему нове меню «Пуск» і інші можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.