Програми

У Windows 10 з’явилася нова функція

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft представила своїм корпоративним клієнтам можливість попереднього перегляду нової опції, яка дозволяє користувачам контролювати діагностичні дані Windows 10.

Діагностичні дані Windows використовуються ТехноГігант для підтримки безпеки операційної системи, випуску оновлень, виправлень проблем і поліпшення продукту.

Раніше корпоративні клієнти могли вибирати тільки з двох варіантів управління своїми діагностичними даними Windows 10: дозволити Microsoft контролювати дані і відповідати за визначення цілей і засобів обробки інформації з метою поліпшення операційної системи, або повністю не надсилати діагностичних даних.

Тепер у клієнтів буде третій варіант, який дозволяє їм самостійно керувати діагностичними даними Windows 10. Наприклад, використовуючи портал Microsoft Azure, клієнти матимуть можливість відповідати на запити своїх користувачів, такі як видалення й експорт діагностичних даних. Адміністратори можуть легко додавати або видаляти пристрої під управлінням Windows до сервісів, використовуючи групові політики або управління мобільними пристроями.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iPhone SE 4: які нові функції з’являться в бюджетному iPhone

    Наступним iPhone насправді має бути iPhone SE 4, за винятком будь-яких затримок. Цей iPhone має…

    05.10.2024

    Google тестує верифікаційні галочки для сайтів у пошуковій видачі

    Видання The Verge повідомило про неанонсовану Google функцію пошуку, яку компанія зараз тестує. Йдеться про…

    05.10.2024

    Telegram випустив масштабне оновлення з новими функціями

    Telegram представив масштабне оновлення, яке включає безліч нових функцій і поліпшень. Тепер користувачі можуть надсилати…

    05.10.2024

    Браузер Arc Search з ШІ відкритий для бета-тестування

    Браузер Arc Search з інтегрованим штучним інтелектом тепер доступний користувачам Android у рамках відкритого бета-тестування.…

    05.10.2024

    Apple використовує OLED TDDI для створення тонкого iPhone 17 Air

    Apple, за чутками, готується випустити тонкий iPhone 17 Air, який буде схожим на iPad Pro…

    05.10.2024

    Telegram повідомив про рекордні навантаження на сервери: що відомо

    Популярний месенджер Telegram зазнає дуже серйозних навантажень. Причина - ситуація у ряді близькосхідних країн. Що…

    05.10.2024