Розробник Google Camera працює над створенням нового додатка камери для всіх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в травні стало відомо, що інженер Марк Левой, завдяки якому було створено популярний додаток Google Camera, покинув американську корпорацію. Саме він розробив ключові функції, які досі використовуються майже на всіх Android-смартфонах. Відтепер Марк працює в компанії Adobe. Зараз Левой курує дуже цікавий проект – це створення нового універсального додатка камери для мобільних пристроїв.

Перевірене джерело повідомляє, що слово «універсальний» використовується для того, щоб підкреслити можливість використання додатка камери майже на всіх смартфонах. Поки компанія Adobe не розкриває подробиці цього проекту. Однак Марк Левой дійсно здатен створити революційний додаток, який може назавжди поставити хрест на Google Camera.

Слід нагадати, що саме Марк Левой очолював команду, яка працювала над створенням портретного режиму з використанням навіть одинарної камери. Також під його керівництвом була реалізована підтримка HDR+. Він створив популярний режим зйомки Night Sight, який дозволяє робити насичені фотографії з відмінною деталізацією в умовах недостатнього освітлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.