Microsoft показала новий інтерфейс Office

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft не надто часто оновлює інтерфейс своєї операційної системи і офісного пакету, викочуючи відчутні зміни лише раз в кілька років. Нещодавно компанія опублікувала короткометражний відеоролик, який демонструє оновлений «універсальний» дизайн Office, який буде представлений в найближчому майбутньому для ПК і мобільних пристроїв.

За задумом Microsoft в розпорядженні користувача повинен виявитися продукт, в якому всі елементи інтерфейсу і розташування панелей інструментів можуть гнучко настроюватися, щоб власник ПК сам вирішував, де саме розмістити ті чи інші екранні кнопки та іконки.

Крім того, Microsoft продемонструвала інтеграцію пошукового движка в кожен додаток пакета Office. Сам же інтерфейс всіх вхідних в фірмовий набір програм буде ідентичний незалежно від платформи, на якій відбувається їх запуск, будь то планшет, ноутбук або десктопний комп’ютер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники Microsoft не розкривають навіть приблизних термінів виходу Office з тотальним редізайном, але підкреслюють, що показана на відео концепція вже опрацьована і затверджена всередині компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.