Вийшла iOS 13.6, відтепер iPhone працює, як ключ до авто

Вийшла iOS 13.6, відтепер iPhone працює, як ключ до авто
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple випустила фінальні версії iOS 13.6 і iPadOS 13.6 для користувачів iPhone і iPad. У прошивках з’явилася опція автоматичної установки оновлень операційної системи, підтримка функції Car Key і були усунені виявлені раніше помилки.

Вийшла iOS 13.6, відтепер iPhone працює, як ключ до авто

Головним нововведенням iOS 13.6 і iPadOS 13.6 стала можливість автоматичної установки нових версій операційної системи на iPhone і iPad. Перш на пристроях Apple була можливість автоматичного завантаження нових версій ОС. Із запуском iOS 13.6 і iPadOS 13.6 на ґаджетах Apple стане можлива автоматична установка заздалегідь завантажених оновлень.

Крім цього, в iOS 13.6 з’явилася підтримка функції Car Key. Вона дозволяє управляти деякими функціями підтримуваних автомобілів за допомогою iPhone або Apple Watch. В даний час функцію підтримують деякі моделі автомобілів BMW, випущені після 1 липня 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iOS 13.6 і iPadOS 13.6 були виправлені помилки, виявлені в попередніх версіях ОС. Також Apple підвищила стабільність і виконала роботи по оптимізації прошивок.

Всі бажаючі користувачі iPhone і iPad можуть встановити iOS 13.6 і iPadOS 13.6 в меню «Налаштування» → «Основні» → «Оновлення ПЗ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.