Для Google Chrome вийшло велике оновлення з корисними функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google випустила велике оновлення браузера Chrome до версії 84. Воно включає безліч змін, серед яких блокування настирливих і шахрайських повідомлень, обмеження збору особистих даних, розширені можливості взаємодії з веб-додатками і багато іншого.

Одним з головних нововведень 84-й версії Google Chrome стало автоматичне блокування повідомлень від сайтів, які зловживають цією функцією. Наприклад, деякі веб-портали вимагають дозволити відправку повідомлень, щоб користувач міг отримати доступ до контенту. Крім того, зловмисники часом підробляють повідомлення, перенаправляючи відвідувачів на інші сайти. Нова функція покликана зменшити кількість таких повідомлень. Вони просто будуть блокуватися, а користувач побачить відповідну іконку в адресному рядку в деськтопної версії браузера або невелике повідомлення в мобільній версії. 

Інші нововведення Chrome включають попередження про підозрілі виконавчих файлах .exe і .apk, обмеження по збору сайтами cookie-файлів для підвищення конфіденційності користувачів, зниження витрати енергії коли вікно браузера закрито, автоматичне введення коду двухфакторної авторизації, отриманий в повідомленні, підтримка ярликів для прогресивних веб -додатків, поліпшені веб-анімації та інші корисні зміни для веб-розробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення найближчим часом буде доступно на всіх платформах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.