В мережі з’явилися нові деталі про Windows 11 або Windows 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, реліз нової ОС відбудеться вже в кінці 2020 року, а називатися вона буде Windows 11 або Windows 12. Точних даних на цей самий рахунок поки що немає, тому що різні джерела інформації по-різному називають майбутню ОС. Виходячи з цього слід розуміти, що це не дві різні платформи для комп’ютерів, а одна, тому що всі мережеві інформатори, використовуючи таке найменування, маючи на увазі одне і теж. Нехай поки що і немає точних даних про те, як саме буде називатися нова операційна система, але зате точно достовірно відомо про те, чим саме вона приємно порадує всіх користувачів.

Так, власники різного роду електронних пристроїв можуть розраховувати на розширені функціональні можливості, на посилену систему захисту, на багаторазово підвищену стабільність і надійність, на функцію швидкого відновлення з резервної копії, на підтримку безшовних оновлень, на абсолютно новий призначений для користувача інтерфейс, на систему видачі дозволів стороннім додатків, а також, крім цього, на багато іншого. Більш того, в Windows 11 чи Windows 12 навіть всі стандартні додатки від Microsoft будуть створені з нуля. Достовірно відомо, що нова платформа підтримує всі існуючі зараз для Windows 10 додатки, в тому числі побудовані на базі бібліотек UWP, PWA і Win32.

Сама компанія Microsoft поки що ще не робила зовсім ніяких заяв про свою майбутню платформу для електроніки, але вона гарантовано таке зробить, тому що ніяк інакше бути просто не може, адже рано чи пізно їй доведеться представити свою нову операційну систему, залишатися яка найновішою в своєму класі буде близько п’яти років з моменту релізу. З чуток, нова ОС буде безкоштовною, тобто користувачам не доведеться платити гроші за отримання доступу до ліцензії для неї. Проте, навіть якщо Windows 11 чи Windows 12 виявиться безкоштовною, власникам яких-небудь електронних гаджетів в будь-якому випадку доведеться доплачувати гроші за офісний пакет Office 365 і за інші додаткові сервіси, на зразок Skype і OneDrive.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.